Presentatie(top)

Le Cornet - Photo 1

Uitleg

De innovatie van dit zakje is essentieel gericht op de studie van een aangepaste verluchting voor het behoud van een krokant product; dus smakelijker. Het geïntegreerde sauscompartiment biedt een zeker comfort en een gemakkelijke proeverij.

Reacties

Romain B

“…Ik ben eigenaar van een frituur en dit jaar heb ik het opzetten van dit soort frietzakje en ze zijn erg populair bij klanten die te nemen om te wandelen op het strand.
Dank u voor uw frietzakje is gewoon geweldig…”

Reacties

Thomas Broeckaert – Sales Manager

“… Om eerlijk te zijn is het heel praktisch. Het is waar dat men, dankzij de verluchtingsgaten, niet op een mollige friet valt in het midden van het pakje. Hygiënisch gezien is het zonder twijfel een groot pluspunt, want men heeft geen vuile of vette vingers meer, zoals met een gewoon pakje…”

T5-resto en FF serie (top)

Frietzakjes T5 restaurant, FF5, FF4 en FF3 hebben de bijzonderheid om een traditionele smaak te bieden, maar kan ook op een tafel worden geplaatst en opent gemakkelijk. Need frietzakjes deuren!

Fotogalerij (top)

Men spreekt erover (top)

Laat u kennen :Personaliseren(top)

U kunt uw pakje naar wens verpersoonlijken. We drukken uw logo, uw adres in één of verschillende kleuren, een foto, een tekening…

 • Publicitaire steun :
  Organiseer een buitengewone publicitaire campagne.
  Een doelgerichte promotie per periode, per geografische zones…
 • Sportieve aangelegenheden :
  Voetbal, Basket, Golf…
 • Publieke aangelegenheden :
  Markten (Winterplezier), Jaarbeurzen, Kermissen…
 • Privé-aangelegenheden :
  Onderscheidt U !
  Trouwfeesten, Studentenfeesten…

IAfgedrukt in 1, 2, 3 of 4 kleuren. Met verhitting verguld. Gaufreren van personages, persing…Contacteer ons

de vier plaatsen van de wereld (top)

Ecologie(top)

Het gebruikte papier is een product van het label FSC (Forest Stewardship Council) en dit garandeert de gebruikers dat het papier uit wouden voorkomt die op duurzame wijze ingericht zijn.
Dit papier heeft een complete tracabiliteit. Het gebruikte papier is een voedselpapier, de binnenkant van het pakje heeft een anti-vet bescherming, het geen belet dat elke vetstof door de verpakking dringt; Het sauscompartiment laat ook toe het gebruik van kleine vervuilende plastieken bakjes te vergeten.

Picto_Compostage

Voeg u bij ons :

Reacties

Frédéric Seront – Journalist

“… Het is waar dat de frieten in het putje van het pakje krokant blijven en het idee van een saus- compartiment is ook uitstekend, want dat laat toe de frieten tot de laatste met saus op te eten…”

Reacties

Corentin Pirard – Web designer

“… Ik ben heel tevreden mijn handen niet meer vuil te moeten maken met de saus. Ik apprecieer dit zakje bijzonder want, om precies te zijn, haat ik het de saus direct op de frieten te doen. Ik vraag de saus altijd apart en dan heb ik nog moeilijkheden met mijn pakje en mijn potje saus…”

Contact (top)

Hebt u nog meer informatie nodig ? Wij antwoorden met plezier op al uw vragen betreffende ons product of elk verzoek dat u zou formuleren. Dank u het formulier hieronder in te vullen of de volgende nummers op te bellen: Sales contact : info@lecornet.be Technisch en grafisch contact : luc@lecornet.be

Naam (verplicht)

Maatschappij

Email (verplicht)

Website

Mededeling